reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Suport de la Fundació Agbar als Jocs Special Olympics Reus 2016

17/11/2016

La Fundacio Agbar i La Fundación Special Olympics España han signat un conveni de col·laboració per l'organització dels Jocs Special Olympics Reus 2016, esdeveniment esportiu europeu per persones amb discapacitat intel·lectual, que es porten a terme a Reus del 23 al 27 de novembre. La signatura del conveni ha estat presidida pel regidor d'Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera. La signatura ha anat a càrrec de Francesc Mayné, Director General de Sorea Agbar, i Enric Blesa, director generl d’Special Olympics Espanya.

Aquesta cita esportiva inclou sis modalitats: natació, bàsquet (femení, masculí i unificat), tennis, pàdel, gimnàstica rítmica i proves motrius, una modalitat esportiva exclusiva de Special Olympics. Es preveu que hi participin 800 esportistes, 200 entrenadors i delegats i 400 voluntaris.

Des de l'Ajuntament de Reus es considera aquesta edició dels Jocs Special Olympics com una nova oportunitat per recordar la importància de fomentar la inclusió social de les persones amb discapacitat, una tasca que té en l'esport una de les principals eines per fer-la efectiva.

Sorea, empresa de Agbar, col·labora amb la Fundació Agbar en projectes de caràcter social amb incidència al territori, com és el cas dels Special Olympics Reus 2016. En virtut del conveni signat, la Fundació Agbar, realitzarà una aportació econòmica de 10.000 euros a favor de la Fundació Special Olympics Espanya, destinada a la realització i desenvolupament del projecte Special Olympics Reus 2016, el major esdeveniment esportiu per a les persones amb discapacitat intel·lectual que se celebrarà a Reus.