Ajuntament de Reus
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Tot a punt pel IV Canicròs de Reus, que es farà el 19 de novembre

13/11/2023

El IV Canicròs de Reus i la passejada solidària tindran lloc aquest diumenge, 19 de novembre, a l’entorn de la Urbanització Sant Joan de Reus. Aquest esdeveniment solidari està organitzat pel club reusenc USK-Team, amb la col·laboració de la regidoria de Salut i Esports de l’Ajuntament de Reus, i els seus beneficis són per a les entitats animalistes col·laboradores. 

Les inscripcions ja estan obertes per a les tres modalitats: la cursa, la passejada solidària i el Canicròs infantil.

El circuït farà un total de 7,2 quilòmetres i tornarà a passar per rieres i camins, trepitjant els termes municipals de Reus, Castellvell i Almoster. Aquesta cursa formarà part del Circuit Popular de Canicròs – CCPC.

La passejada popular i solidària serà de 5 quilòmetres i està dirigida tant a les persones que la vulguin fer amb les seves mascotes, com a les persones que la vulguin fer soles, acompanyant i donant suport a aquest acte solidari.

Pel que fa al Canicròs infantil, està pensat per infants i joves de fins a 15 anys acompanyats d’un adult, que recorreran un circuit d’entre 300 i 1.000 metres. No es tracta d’una cursa competitiva, per a la qual cosa, hi haurà premis per a tothom en finalitzar la carrera.

Des de l’organització s’ha remarcat que any rere any el canicròs es consolida, entre moltes altres coses, perquè forma part del Circuit Català Popular de Canicròs i això fa que vinguin corredors de tota Catalunya perquè la prova puntua en aquest circuit.

El programa 

El programa de la jornada és el següent:

7:30 – 8:45: Control veterinari i entrega de dorsals cursa canicròs

8:45: Entrada zona esportiva i reunió informativa canicròs

9:00: Sortida canicròs

10:30: Sortida canicròs infantil

11:00: Podis + sorteig

11:30: Sortida passejada solidària (entrega de dorsals passejada de 7:30 a 11:00)

12:15-13:00: Final de festa. Es farà una xerrada d’educació canina i es compartirà cartell amb xerrada sobre la importància de la esterilització i del microxip.

Durant tot el matí hi haurà estands de les protectores participants i es podrà gaudir dels seus productes, consells i apadrinar o adoptar. Tots els beneficis obtinguts de la venda de samarretes o fent aportació a les protectores seran per a les entitats animalistes col·laboradores. 

Per a qualsevol informació es pot consultar a la web canicrosdereus.com