reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Tret de sortida de la 35ª edició de l'Olimpíada Escolar

03/03/2017

Aquest divendres s'ha portat a terme al Pavelló Olímpic Municipal la cerimònia inaugural de la 35ª edició de l'Olimpíada Escolar al Pavelló Olímpic Municipal. Prop de 3.000 participants, procedents de 43 centres educatius –36 del Baix Camp–, participen en la nova edició de l’Olimpíada, que del 3 al 26 de març ompliran d’activitats les diferents seus. Un any més, la competició estarà reservada per a les categories aleví i benjamí. A l'acte d'inauguració hi ha assistit, a més de l'alcalde Carles Pellicer, la consellera d'Ensenyament Meritxell Ruiz, altres membres de la corporació municipal i representants d'institucions i entitats esportives del territori. La cerimònia ha comptat amb la presència de nombros públic i una àmplia representació d'esportistes, professors i familiars dels 43 centres educatius participants.

La 35a Olimpíada Escolar de Reus amplia les competicions a 14 modalitats esportives, amb la incorporació del tennis; i que també presenta entre les novetats destacades, la incorporació el dia de la cloenda, el diumenge 26 de març, un cros familiar, una cursa suposa una evolució del que es coneixia com a minimarató.

Els espais esportius on tindran lloc les diferents competicions seran: el Reus Deportiu, Club Natació Reus Ploms, Club Tennis Reus Monterols, i Pare Manyanet, a més de l’espai de la llotja de la Cambra de Comerç, que donarà cabuda a la competició d’escacs, la plaça Anton Borrell, on es faran les bitlles catalanes, i les instal·lacions municipals del Pavelló Olímpic Municipal, el Polilleuger Ciutat de Reus, i els camps de futbol del Reddis, Districte Vè, Pastoreta, Mas Iglesias i Estadi Municipal, a més del Parc de l’Oest al polígon AgroReus, pel cros familiar final.

Aquesta edició, de manera consensuada amb un ampli sector de la comunitat educativa, ha mogut les dates per tal de celebrar la competició abans de les vacances de Setmana Santa. L’Olimpíada, que es consolida en el format de 3 setmanes, mantindrà la promoció dels valors positius de l’esport.