reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Trobada esportiva dels centres d'educació especial de la ciutat al Camp de Futbol La Pastoreta

10/05/2024

L'Ajuntament de Reus, a través de la col·laboració de l'Àrea de Serveis a les Persones i Drets Socials, la Regidoria de Salut i Esports i l'empresa municipal Reus Esport i Lleure, ha organitzat una trobada esportiva amb els centres d'educació especial com a protagonistes aquest divendres, 10 de maig, al Camp de Futbol La Pastoreta. En concret, han participat un centenar d’alumnes dels tres centres d'educació especial de la ciutat: el Col·legi públic d'Educació Especial Alba, el Centre Educació Especial Font del Lleó i l'Escola Nostra Senyora del Mar.

La primera trobada d'aquest tipus es va fer l'any 2018 i durant aquest curs escolar cada trimestre s'ha organitzat una trobada a un equipament municipal: dues al Camp de Futbol La Pastoreta i una al Pavelló Olímpic Municipal. El que es pretén amb aquestes trobades esportives és utilitzar l’activitat física com a una forma de relacionar-se, col·laborar i unir-se per aconseguir un mateix objectiu. Es tracta d’una oportunitat d’interactuar amb alumnes d’altres escoles, en entorns diferents, gaudint d’un ampli ventall d’oferta practico-esportiva de qualitat.

La iniciativa respon a una demanda de les escoles de planificar una activitat conjunta fora dels seus recintes educatius que permeti la convivència entre l’alumnat dels tres centres.

La programació esportiva que ha planificat Reus Esport i Lleure ha inclòs activitats adaptades d'hoquei, d’atletisme, de futbol 7, jocs de pales, curses i activitats amb suport musical.