reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Un miler de persones participen en la cursa nocturna de Sant Jaume

25/07/2022

Un miler de persones, entre els participants de la cursa i de la caminada, van poder tornar a gaudir aquest 22 de juliol de la Nocturna de Sant Jaume a Reus. La cursa va donar el tret de sortida a les 20:30h des de les Piscines Municipals, camí de la riera de Maspujols (on hi havia situat el punt d’avituallament), per tornar al punt de partida pel camí de Castellvell. L''organització va ser a càrrec de Tretzesports, amb la col·laboració de la regidoria d’Esports i Reus Esport i Lleure. 

Una vegada finalitzada la cursa o la caminada, els participants van poder hidratar-se amb aigua, beguda isotònica i fruita (síndria), a més de tenir l’opció de banyar-se a les piscines.

Aquesta caminada es va fer en benefici de l’Associació d’Asperger del Camp de Tarragona (ASPERCAMP), una associació que visibilitza la condició considerada com la més invisible i incompresa de l’espectre autista, i per orientar i facilitar el suport terapèutic a les persones Asperger (TEA) i l’entorn proper.

El cicle de caminades populars que organitza Reus Esport i Lleure continuarà després de l’estiu, en concret el 9 d’octubre.