reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Actes de celebració amb motiu de l’ascens del CF Reus Deportiu a 2A

31/05/2016

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, el regidor d’Esports, Jordi Cervera, i el president del CF Reus Deportiu, Xavier Llastarri, han anunciat aquest dimarts 31 de maig en conferència de premsa que el club i l’Ajuntament col·laboren en l’organització dels actes de celebració de l’ascens del CF Reus Deportiu a la Segona Divisió. Els actes tindran lloc el dijous 2 de juny, i culminaran a l’ajuntament, quan els jugadors i l’equip tècnic i directiu del club seran rebuts per l’alcalde de Reus, Carles Pellicer i altres membres de la corporació municipal. L’equip oferirà l’ascens a l’afició i a la ciutat des del balcó del palau municipal, a la plaça del Mercadal.

Prèviament, a les 20:00h, el CF Reus Deportiu oferirà l’ascens a la Mare de Déu de Misericòrdia, amb un acte al santuari. A les 20:30h s’iniciarà des de la plaça del Nen de les Oques una rua pels carrers del centre de la la ciutat —l’itinerari l’està ultimant el club amb la Guàrdia Urbana—, que acabarà a la plaça del Mercadal, per oferir el títol a la ciutat des del balcó de l’Ajuntament. Està previst que la comitiva arribi al palau municipal a les 21:00h.

En la conferència de premsa, l’alcalde de Reus ha afirmat: «Per l’Ajuntament de Reus, és un orgull poder col·laborar amb el Club de Futbol Reus Deportiu en l’organització dels actes de celebració de l’ascens del club a 2A. La plantilla, el club, l’afició i la ciutat demanen i es mereixen una celebració a l’alçada de la fita que es va aconseguir diumenge. Les portes de l’Ajuntament estan obertes a tothom, més encara a un club que porta el nom de la ciutat i que acaba de realitzar una gesta històrica».

Fitxers Relacionats: