reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Iniciades les obres de reforma de les instal·lacions d'aigua al camp de futbol del Districte V

27/07/2021

Aquesta setmana s’han iniciat les obres de reforma de les instal·lacions d'aigua al camp de futbol del Districte 5. El projecte suposa una reforma integral de tot el sistema de distribució de l'aigua i molt especialment de la producció d'aigua calenta sanitària i d'aigua freda del conjunt de vestidors de la instal·lació. El projecte també inclou la renovació i substitució del sistema de producció solar.

Les obres es van adjudicar a l’empresa Elecnor SA per un import de 125.781,17 € IVA inclòs. Es preveu que els treballs tinguin una durada inicial prevista de tres mesos.

Aquesta actuació s'emmarca en el pla d'inversions municipals per a la millora contínua en instal·lacions esportives que gestiona l'empresa municipal Reus Esport i Lleure i que també contempla altres actuacions menors al Polilleuger Alberich i Casas, que consistiran en el decapat i pintat del paviment esportiu.

El regidor d'Esports, Pep Cuerba ha manifestat: "Amb aquesta actuació millorem les prestacions de la instal·lació i la seva sostenibilitat. Per nosaltres és tant important invertir en noves instal·lacions com mantenir i millorar les ja existents".