reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

La caminada popular de primavera Rutes Reus aplega prop de 700 participants

18/04/2016

La caminada popular de primavera Rutes Reus entre Reus i la Pineda ha aplegat aquest diumenge un total de 681 inscrits. Els participants han recorregut un itinerari de 12 Km amb sortida al Parc de Mas Iglesias i arribada a la platja de la Pineda de Vila-seca.

Aquesta caminada, que forma part del cicle de caminades Rutes Reus, ha transcorregut en un ambient molt positiu i amb una excel·lent climatologia. Els participants a la caminada, promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Reus i amb l’organització tècnica de Tretzesports i Reus Esport i Lleure, han gaudit d’un punt d’avituallament intermedi al paratge natural de la Torre d’en Dolça i a l’arribada, sota els coneguts com a Pins de Mariscal, a tocar de la platja, per retornar a continuació al punt d’origen amb autocars disposats per l’organització.

La Policia Local de Vila-seca i la regidoria d’Esports d’aquesta població han facilitat i donat suport a aquesta activitat, que s’inscriu en l’àmbit de l’exercici físic com a promoció de la salut. El regidor d’Esports de l'Ajuntament de Reus, Jordi Cervera, ha explicat que “iniciatives com aquesta caminada s’inscriuen en la voluntat municipal de promoure que l’exercici físic i l’activitat esportiva perquè arribi a totes les franges d’edat, sempre amb les diferents intensitats i necessitats”. Cervera ha afegit que “ha estat un dia molt satisfactori i des del govern municipal continuarem desenvolupant accions que, com la d’avui, permeten compartir en un ambient amable i distès l’afició a l’activitat física”.

La propera caminada popular, també amb inscripció gratuïta, està prevista el diumenge 12 de juny, amb sortida i arribada al Parc de Sant Jordi i inclourà un circuit curt i un de llarg.

Fitxers Relacionats: