reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

La temporada de futbol s'obre amb el III Trofeu Ciutat de Reus i un reconeixement al projecte "Reus és Futbol"

08/09/2021

El Trofeu Ciutat de Reus, que obre la temporada futbolística a l’Estadi Municipal, s'ha disputat aquest dimarts 7 de setembre en la modalitat femenina i masculina. Amb una excel·lent entrada de públic que va congregar a prop dels 1200 espectadors/es, entre altres públic jove provinent de molts equips de futbol base de la ciutat, la jornada va deparar 2 partits de futbol molt disputats. El Trofeu femení va caure a favor del RCD Espanyol amb una major efectivitat a l’hora de transformar les ocasions i amb un resultat final de 0 a 2 es van imposar a l’equip de la Fundació Futbol Base Reus que en cap moment va deixar de lluitar i que en moltes fases del joc va portar la iniciativa.

Al final del primer partit les jugadores van rebre el seu reconeixement amb el lliurament de medalles i la copa de guanyadora per l’equip de la capital catalana. També en aquest moment es va presentar un per un els components de la plantilla del CF Reddis, tal i com a l’inici del primer partit va ser el torn de l’equip femení.

En aquest moment l’Ajuntament de Reus va lliurar a les escoles de futbol de la ciutat i als equips CF Reus Roig i Negre i Veterans del CF Reus, i a la tripleta impulsadora del projecte Reus és Futbol, Plataforma 1909, CF Reddis i Fundació Futbol Base Reus més plaques de reconeixement. Capítol especial pel lliurament d'un reconeixement per Ramon Alabart, que recentment ha deixat la presidència de l'UDB Santes Creus desprès de més de 30 anys al capdavant d'aquesta escola de futbol.

En aquest punt l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, en el seu parlament va agrair l’impuls del nou projecte, la implicació de les entitats futbolistiques de la ciutat i la gran presència d’aficionats, joves esportistes i la penyes d’animació per tornar l’esperit esportiu a l’Estadi i contribuir a la progressió del futbol de la mà del nou projecte: "El Trofeu Ciutat de Reusuna oportunitat per projectar el nostre futbol i la nostra ciutat. Comencem a veure els primers fruits del projecte “Reus és futbol”. Projecte que creix dia a dia per tornar a fer gran el futbol de la ciutat". I va afegir: "El nostre reconeixement a totes les persones i tots els equips implicats en el projecte pel seu compromís, el seu esforç i la seva dedicació per fer gran el futbol de la ciutat. Amb implicació de tothom: les escoles de futbol de la ciutat, els equips i l’afició. Tenim el més important: el capital humà, les instal·lacions i l’afició."

Josep Cuerba, Regidor d’Esports va voler agrair al final del partit la implicació de tots els actors d’aquesta jornada, els equips rivals, les plantilles locals i les entitats locals, especialment el paper de la Fundació Futbol Base Reus i les escoles de futbol confiant que aquesta serà una temporada d’èxits en l’àmbit social i esportiu.

Pellicer i Cuerba van estar acompanyats de Maria Carme Blay, delegada territorial de l’Esport, que també va participar en l'acte.

Finalment el futbol va tornar a ser protagonista en el match entre l’equip local CF Reddis i l’UE Rapitenca. En un partit molt disputat i amb una gran rotació de jugadors dels dos equips que en aquesta fase de pretemporada treballen en la cohesió i els mecanismes i la formació tàctica.

El partit amb un resultat final d’empat a zero, no reflecteix l’esforç i futbol desplegat ni tampoc la diferencia de categoria dels dos equips, el CF Reddis que va disposar d’ocasions per decidir aquest trofeu, va caure a la tanda de penals al cinquè llançament.