reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

L'Ajuntament encarrega el desenvolupament del nou projecte global de futbol de la ciutat

16/03/2021

L’Ajuntament de Reus ha encarregat a entitats del futbol de Reus el desenvolupament del nou projecte global de futbol de la ciutat, cohesionat i amb una àmplia representació de l’esport educatiu, formatiu i social, per als propers quatre anys. Els objectius són reconstruir i refundar el futbol de Reus, tornar a tenir un equip de futbol de referència amb la vista posada en la Tercera Divisió i desenvolupar un projecte específic de futbol femení, que pugui assolir un alt nivell de competició. Sota el lideratge de la Fundació Futbol Base, el projecte compta amb el paper clau del Club de Futbol Reddis, en l’aspecte competitiu, i de la plataforma Reus 1909 en la vessant social, així com l’equip Reus Genuine i la necessària coordinació amb les escoles de futbol de la ciutat. Aquest matí s’ha signat un acord entre les parts per materialitzar aquesta gran aposta de ciutat.

En paraules de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, “avui marquem una fita en el futur del futbol de Reus. Un projecte engrescador pel qual tots plegats fem pinya i que ens ajudarà a construir un futur per al futbol de la nostra ciutat”. Per la seva banda, el regidor d’Esports, Pep Cuerba, ha explicat que “esperem un fort creixement del futbol femení en els propers anys i volem que el futbol femení de Reus es trobi en un lloc destacat”. “Afrontem amb il·lusió aquesta nova etapa pel futbol de la ciutat de Reus”, ha afegit.

Per fer realitat el projecte es treballarà especialment en la vessant formativa i per potenciar el futbol femení. Una proposta que permeti evolucionar i desenvolupar un futbol de qualitat recolzat sobre els punts forts de la ciutat: les escoles de futbol; les instal·lacions esportives; la confluència amb la Fundació Futbol Base Reus com a centre de rendiment i tecnificació de les diferents categories i com a aglutinador del futbol femení i, l’activitat de l’equip Reus Genuine. Tot aquest recorregut fins arribar al equips de categoria absoluta com a final de l’itinerari esportiu de tots els practicants, identificant el club amb més projecció actualment, el club Futbol Reddis, com la sortida natural, lògica i evolutiva  de tot el projecte.

Les diferents parts implicades ja treballem en un full de ruta per la propera  temporada 2021- 2022.