reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Licitació de les obres de millora del terreny de joc de l'Estadi Municipal de Futbol

31/05/2016

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOCG) publica aquest dimarts, 31 de maig, l'anunci oficial de licitació de la primera de les obres previstes per Reus Esport i Lleure SA en el marc de les inversions municipals que afecten les instal·lacions que acolliran a Reus els Jocs del Mediterrani 2017.

La resta de licitacions segueixen els tràmits ordinaris i s'espera que estiguin publicades en les pròximes setmanes. Les obres corresponen tant a l'Estadi Municipal com al Pavelló Olímpic Municipal, que acolliran dins dels Jocs del Mediterrani 2017 les modalitats de Futbol i Gimnàstica Artística, respectivament.

L'obra licitada aquest dimarts correspon al projecte d'obres de substitució i millora del terreny de joc de l'Estadi Municipal, que s'ha tramitat per via d'urgència. Això suposa que a partir d'aquesta data s'inicia el termini de presentació de les ofertes, que finalitzarà a les 14:00 h del dilluns 13 de Juny. L'import de licitació és de 439.296,76 euros (més IVA) i l'obra s'executa en dues fases. La fase 1 té un termini màxim de 15 setmanes i correspon a la fase de construcció, mentre que la fase 2 correspon a la consolidació de la nova superfície de gespa, fase compatible amb l'ús de la instal·lació.

L'obra preveu l'excavació i retirada de les diferents capes que integren el terreny actual, la composició d'un nou sistema drenant, un nou sistema de reg, la recollida de les aigües i la connexió a la xarxa, així com un nou paviment perimetral de seguretat i nova gespa natural.