reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888
  977 010 872

Oberta la convocatòria de subvencions per al foment de l’activitat esportiva a Reus

23/03/2021

La Regidoria d’Esports ha publicat aquest dimarts, 23 de març, al Butlletí Oficial de la Província de Tarragona l’anunci de la convocatòria per a la concessió de subvencions a entitats per al foment de l’activitat esportiva a la ciutat de Reus per a la temporada esportiva, entre l'1 de setembre de 2020 al 31 d'agost del 2021.

La convocatòria està dotada amb 115.000 euros, ampliables en 10.000 euros en funció de les sol·licituds rebudes i de les disponibilitats pressupostàries. El termini màxim per a presentar instàncies de sol·licitud finalitza el 15 d’abril. El tràmit de sol·licitud és telemàtic i és necessari el certificat digital de l'entitat o bé el idCat mòbil del president en representació de l'entitat.

Les subvencions es distribuiran segons els mòduls següents i podran ser beneficiaris les entitats esportives i aquelles entitats de la ciutat que participin o portin a terme qualsevol de les activitats objecte de la subvenció.

  • 60.000 euros per a Esport Base 1. Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions de titularitat privada i/o que suportin el cost d’ús d’instal·lacions esportives. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formin part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu.
  • 20.000 euros per a Esport Base 2. Es valoraran les activitats esportives proposades per entitats que desenvolupin la pràctica esportiva en instal·lacions esportives de titularitat municipal. Es valoraran les activitats desenvolupades per entitats esportives de qualsevol modalitat, amb participació d’esportistes de 6 a 17 anys. Quedaran excloses aquelles activitats que formen part de l’oferta d’activitats extraescolars promogudes per AMPES, centres educatius i/o entitats esportives en el marc escolar i amb alumnes exclusius del centre educatiu.
  • 35.000 euros per a Participació en Activitats Esportives Regulars. Es valoraran les activitats esportives regulars desenvolupades per les entitats adscrites a competicions regulades per les federacions esportives o el Consell Esportiu del Baix Camp, excloses les activitats de lleure o de competició de lleure del municipi (lligues de futbol 7, futbol sala, bàsquet, veterans...), amb esportistes majors de 18 anys.