reus.cat
Cercador
Logo Reus Esport i lleure
Pavelló Olímpic Municipal
Carrer de Mallorca, 1
43205 Reus
  977 010 888

Reus s’adhereix a la celebració del dia internacional del Ioga

13/06/2017

El Pavelló Olímpic Municipal acull el diumenge 18 de juny una activitat col·lectiva per celebrar el dia Internacional del Ioga, que ens commemmora el 21 de juny. Es tracta d’una iniciativa de l’Escola de Ioga Iyengar de Reus, que compta amb l’organització i el suport de Reus Esport i Lleure i la regidoria d’Esports.

A partir de les 10:00h es desenvoluparà una megaclass de ioga oberta tothom. A les 11:00h, els participants podran gaudir d’una xerrada d’introducció al ioga que permetrà conèixer les múltiples possibilitats i recomanacions d’aquest.

L’activitat és gratuïta i oberta a totes les edats i condicions físiques i es recomana portar una estora o tovallola per poder gaudir d’aquesta activitat. El Ioga a Reus es pràctica en diferents escoles, gimnasos i entitats esportives com també és pot desenvolupar en activitats dels centres cívics i al propi Pavelló Olímpic Municipal.

El 21 de juny se celebra el dia Internacional del Ioga, una pràctica física, mental i espiritual de tradició antiga, originària de la Índia. La seva popularitat creixent va fer que l’any 2014, les Nacions Unides proclamessin aquest dia per celebrar-ho. La pràctica del Ioga esta molt estesa a la nostra societat i es desenvolupa principalment com una pràctica d’exercici físic que desenvolupa també aspectes psíquics, espirituals i sensorials de la persona.